Μενού Κλείσιμο

Ο Πριαπισμός Και Η Σχέση Του Με Κάθε Κρέμα Για Στυτική Δυσλειτουργία

Η περίπτωση κατά την οποία ένας άνδρας βιώνει μια παρατεταμένη και επώδυνη στύση που διαρκεί ίσως από μερικές ώρες έως μερικές ημέρες ονομάζεται πριαπισμός.

Πρόκειται για μια κατάσταση που δεν σχετίζεται με οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα ή σκέψη. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το αίμα ρέει στο πέος, αλλά δεν αποστραγγίζεται κανονικά. Με ελάχιστο χώρο για να κυκλοφορήσει, το αίμα γίνεται στάσιμο, όξινο και χάνει οξυγόνο, όπου τα ερυθρά αιμοσφαίρια γίνονται άκαμπτα.

Η Κρέμα Για Στυτική Δυσλειτουργία

Σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2022 και αφορούσε μια γνωστή κρέμα για στυτική δυσλειτουργία, 21 ασθενείς ανέφεραν πλήρη στύση και ικανοποιητική επαφή με τη δραστική κρέμα. Τρεις άνδρες ανέφεραν πλήρη στύση και ικανοποιητική επαφή με οποιαδήποτε από τις δύο κρέμες.

Η Κρέμα Για Στυτική Δυσλειτουργία

Η δραστική κρέμα ήταν πιο αποτελεσματική στην ψυχογενή από ό,τι στην οργανική ανικανότητα (οκτώ στους εννέα άνδρες με ψυχογενή ανικανότητα πέτυχαν πλήρη στύση έναντι τεσσάρων στους οκτώ με νευρογενή ανικανότητα και δύο στους επτά με αρτηριακή ανεπάρκεια).

Δεν αναφέρθηκαν σημαντικές παρενέργειες. Στο εργαστήριο η δραστική κρέμα αύξησε την αρτηριακή ροή του πέους (0,19 (SD 0,08) m/s v 0,02 (0,15) m/s με το εικονικό φάρμακο) και προκάλεσε διόγκωση σε 24 ασθενείς.

► ► Μέχρι τώρα είναι τεράστια η απόσταση που χωρίζει το πιο δραστικό τζελ για την ανικανότητα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα ως Titan Gel Gold.

Στο HPS-Pain.gr θεωρούμε πώς είναι το η πιο ασφαλής και αποτελεσματική λύση στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Κάντε και την δική σας έρευνα διαβάζοντας την προτεινόμενη αξιολόγηση (στο TitanGel.gr).

Μπορείτε να δείτε εναλλακτικά και το Rhino Gold Gel ως ένα εξ ολοκλήρου φυσικό ανδρικό προϊόν βελτίωσης που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ανδρική σεξουαλική υγεία και απόδοση.

Είναι κατασκευασμένο με φυσικά συστατικά που είναι γνωστό ότι αυξάνουν τη λίμπιντο, βελτιώνουν την αντοχή, ενισχύουν τα επίπεδα ενέργειας και βοηθούν τους άνδρες να επιτύχουν καλύτερες στύσεις. Με τα φυσικά συστατικά του (παρόμοια με το Matcha Slim), το Rhino Gold Gel μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς τον κίνδυνο παρενεργειών.

Ο Πριαπισμός Μπορεί Να Συμβεί Σε Οποιονδήποτε- Ακόμη Και Σε Νεογέννητα Μωρά

Πήρε το όνομά του από τον ελληνικό θεό της γονιμότητας, τον Πρίαπο, όπου πάντα προβαλλόταν καλά προικισμένος και μονίμως όρθιος σε αγάλματα και εικόνες.

Εμφανίζεται συνήθως με προφανή αιτία είτε κάποια φάρμακα είτε ορισμένες ιατρικές καταστάσεις.

Υπάρχουν δύο τύποι φαρμάκων που προκαλούν πριαπισμό- η αύξηση του συνιστώμενου αριθμού ενέσεων στο πέος για τη θεραπεία ορισμένων τύπων ανικανότητας ή τα αντικαταθλιπτικά.

Πριαπισμός

Οι ιατρικές παθήσεις που ξεκινούν τον πριαπισμό είναι εκείνες που προκαλούν πάχυνση του αίματος ή όπου τα ερυθρά αιμοσφαίρια χάνουν την ευελιξία και την κινητικότητα όπως στη δρεπανοκυτταρική αναιμία και τη λευχαιμία.

Ακόμη και οποιοδήποτε τραύμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων ή στο νωτιαίο μυελό μπορεί να οδηγήσει σε πριαπισμό. Η δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, τα τσιμπήματα αράχνης μαύρης χήρας και η παράνομη χρήση ναρκωτικών ουσιών όπως η μαριχουάνα και η κοκαΐνη οδηγούν συνήθως επίσης σε αυτή την κατάσταση

Υπάρχουν βασικά δύο τύποι πριαπισμού:

  • πριαπισμός χαμηλής ροής και
  • πριαπισμός υψηλής ροής.

Με τον πριαπισμό χαμηλής ροής, το αίμα παγιδεύεται στους θαλάμους στύσης ανδρών που κατά τα άλλα είναι υγιείς. Επηρεάζει επίσης άνδρες με λευχαιμία, δρεπανοκυτταρική νόσο και ελονοσία.

Ο πριαπισμός υψηλής ροής είναι μια σπάνια κατάσταση και είναι λιγότερο επώδυνος. Μια ρήξη αρτηρίας από οποιονδήποτε τραυματισμό στο πέος ή το περίνεο μπορεί να προκαλέσει αυτή την κατάσταση, καθώς το αίμα στο πέος εμποδίζεται να κυκλοφορήσει κανονικά.

Είναι Πάντα Προτιμότερο Να Αναζητάτε Θεραπεία Σε Εξειδικευμένο Γιατρό

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, η στύση μπορεί να συνεχιστεί για τέσσερις έως έξι ώρες, όπου το πέος μπορεί να σημαδευτεί αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε ανικανότητα.

Πριαπισμός Θεραπεία Σε Εξειδικευμένο Γιατρό

Η θεραπεία για τον πριαπισμό περιλαμβάνει συνήθως την αποστράγγιση του πέους με την τοποθέτηση μιας βελόνας στο πλάι του πέους. Μερικές φορές χορηγούνται φάρμακα που δρουν στα αιμοφόρα αγγεία για να συρρικνωθούν τα αιμοφόρα αγγεία- γεγονός που με τη σειρά του μειώνει τη ροή του αίματος στο πέος. Όσοι έχουν δρεπανοκυτταρική αναιμία και πριαπισμό αντιμετωπίζονται συνήθως με μετάγγιση αίματος.

Κατά τη συνάντηση με τον γιατρό, είναι σημαντικό να τον ενημερώσετε για το χρονικό διάστημα από τότε που έχετε στύση και για το πόσο διαρκούν οι συνήθεις στύσεις σας.

Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς στην αποκάλυψη των νόμιμων και παράνομων φαρμάκων που έχετε λάβει, καθώς η μαριχουάνα και η κοκαΐνη συνδέονται με τον πριαπισμό.

Θεραπευτικές Επιλογές Και Συμπτώματα Που Δεν Είναι Άξια Λόγου

Αν και δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την εμφάνιση σπυριών, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να μειώσουμε τη σοβαρότητα και τη συχνότητά τους.

  • Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να πλένετε το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα με ένα απαλό καθαριστικό και να ενυδατώνεστε με μια μη φαγεσωρογόνο ενυδατική κρέμα.
  • Δεύτερον, θα πρέπει να αποφύγετε να μαζέψετε ή να σκάσετε τα σπυράκια σας καθώς αυτό θα οδηγήσει σε μόλυνση και ουλές.
  • Τέλος, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αντηλιακό κάθε μέρα, καθώς βοηθά στην προστασία από τα ξεσπάσματα ακμής που προκαλούνται από τις ακτίνες UV.

Με αυτές τις πληροφορίες και με μια φυσική εξέταση για τον προσδιορισμό της αιτίας του πριαπισμού, ο γιατρός μπορεί να σας συμβουλεύσει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή για τη θεραπεία του.

Το Anavar είναι ένα στεροειδές που χρησιμοποιείται για την αύξηση της άλιπης μυϊκής μάζας και τη μείωση του σωματικού λίπους. Είναι δημοφιλές μεταξύ των ανθρώπων που θέλουν να βελτιώσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποφύγετε το Anavar.

  • Πρώτον, μπορεί να προκαλέσει αυξημένη επιθετικότητα, εναλλαγές της διάθεσης, ακόμη και ψύχωση.
  • Δεύτερον, μπορεί να είναι εθιστικό επειδή καταστέλλει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα σας. Τρίτον, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά καρδιακά προβλήματα όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση και η στένωση της αορτικής βαλβίδας, τα οποία θα μπορούσαν να είναι θανατηφόρα εάν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα.
  • Τέλος, μπορεί να προκαλέσει ηπατική βλάβη που θα απαιτήσει δια βίου θεραπεία με ακριβά φάρμακα.

Σημείωση: Το νερό είναι η πιο σημαντική ουσία που χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε. Είναι απαραίτητο για την επιβίωσή μας και επίσης μας βοηθά να παραμένουμε ενυδατωμένοι. Μας βοηθά να αποβάλλουμε τις τοξίνες και να διατηρήσουμε ένα υγιές βάρος.

Να φροντίζετε πάντα να ελέγχετε μια κρέμα για τη στυτική δυσλειτουργία, αν έχει παρενέργειες και αν η στύση σας κρατάει για πάνω από 4-5 ώρες να απευθύνεστε στον γιατρό σας.