Μενού Κλείσιμο

Anavar: Ο Λόγος Που Θα Πρέπει Να Το Αποφύγετε

Σε αυτή την αξιολόγηση του Anavar, έχω παραθέσει μια εμπειρία από ένα γυμναστή που είχε την επιθυμία να συμμετάσχει στο διαγωνισμό bodybuilding.

Δεδομένου ότι ήταν αρχάριος στον τομέα των ουσιών bodybuilding, του προτάθηκε να χρησιμοποιήσει Anavar.

Ως αποτέλεσμα της οποίας, κατανάλωσε το ίδιο και έτσι έμαθε με τον δύσκολο τρόπο για αυτό το αναβολικό στεροειδές Anavar και το αποτέλεσμα της κατανάλωσής του.

Ως εκ τούτου, εάν είστε επίσης κάποιος που ψάχνει να καταναλώσει Anavar, ίσως θέλετε να μείνετε μαζί μου μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου.

►►► ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολύ καλές εναλλακτικές σύμφωνα με το DailyGoal.gr, που θα σας αφήσουν άφωνους με τα αποτελέσματα και την ταχύτητα που τα παρουσιάζουν!

Anavar για bodybuilding

Θέλετε έναν τρόπο να αυξήσετε τη δύναμή σας και να βελτιώσετε την απόδοσή σας στο γυμναστήριο; Μην ψάχνετε πέρα από την εκπληκτική δύναμη αυτού του νέου προϊόντος.

Με μία μόνο χρήση, θα νιώσετε ένα ισχυρό κύμα ενέργειας που θα σας βοηθήσει να σηκώσετε περισσότερο βάρος και να ωθήσετε τον εαυτό σας σε νέα ύψη. Θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα αυξάνεται η δύναμή σας και πόσο εντυπωσιακά γίνονται τα κέρδη σας.

Με το σωστό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, μπορείτε να δείτε αποτελέσματα αμέσως. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια της μυϊκής μάζας που έχετε εργαστεί σκληρά για να χτίσετε.

Τί Είναι Το Anavar;

Το Anavar είναι επίσης γνωστό ως οξανδρολόνη. Λέγεται ότι ανήκει στην οικογένεια των ανδρογόνων και επίσης στα αναβολικά στεροειδή.

Μπορεί να σας βοηθήσει στην αύξηση του βάρους, στην οικοδόμηση πρωτεϊνικών μπλοκ και στην ενίσχυση της αντοχής των οστών.

Θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει στην ανύψωση της αδύναμης αποκατάστασης των οστών, η οποία, διαφορετικά, δημιουργεί τεράστιο πόνο στην κίνηση και στην εκτέλεση των καθημερινών μας δραστηριοτήτων.

Λειτουργεί παρόμοια με το Rhino Gold Gel που είναι ένα φυσικό ανδρικό βοήθημα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους άνδρες να βελτιώνουν τη σεξουαλική τους υγεία και την απόδοσή τους.

Ποιες Είναι Οι Παρενέργειες Της Οξανδρολόνης;

Οι πρώτες εβδομάδες της κατανάλωσης Οξανδρολόνης ήταν φυσιολογικές και ένιωθα πολύ καλά. Μετά από ένα μήνα τακτικής κατανάλωσης. Είχα αρχίσει να αισθάνομαι λίγο ναυτία.

Αυτό ακολουθήθηκε από έναν έντονο πονοκέφαλο. Όταν ένιωσα πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα, πήγα να δω το γιατρό. Μου είπε ότι το συκώτι μου επηρεάζεται λόγω της κατανάλωσης Anavar.

Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να σταματήσω να καταναλώνω Anavar αμέσως. Ορισμένες από τις άλλες παρενέργειες της οξανδρολόνης:

 • Μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς πονοκεφάλους και συχνά εμετό.
 • Μπορεί να βλάψει το δέρμα σας, δίνοντάς σας λιπαρό δέρμα και δημιουργώντας προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα, όπως σπυράκια, μαύρα στίγματα κ.λπ.
 • Μπορεί να προκαλέσει περισσότερα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να επηρεάσει το χρώμα του δέρματός σας.
 • Επηρεάζει τη σεξουαλική σας επιθυμία. Μπορεί είτε να έχετε ανεπιθύμητες στύσεις ξαφνικά είτε να υποφέρετε από στυτική δυσλειτουργία.
 • Μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση και μπορεί να υποφέρετε από φαλάκρα. Αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εμφάνισή σας.
 • Σας κάνει να αισθάνεστε ενεργητικοί, γεγονός που με τη σειρά του μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σας. Μπορεί να μην έχετε έναν ήρεμο ύπνο.
 • Μια υψηλότερη δοσολογία μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στο επίπεδο της χοληστερόλης σας. Το επίπεδο της κακής χοληστερόλης θα αυξηθεί, ενώ το επίπεδο της καλής χοληστερόλης θα μειωθεί. Αυτό θα αυξήσει το επίπεδο της αρτηριακής πίεσης στο σώμα σας και θα δημιουργήσει επίσης προβλήματα που σχετίζονται με την καρδιά.
 • Η τακτική πίεση του ήπατος για τη διάσπαση των στεροειδών στοιχείων θα διαταράξει τις φυσικές λειτουργίες του ήπατος και μπορεί να βλάψει και το συκώτι σας.

Η οξανδρολόνη αρχικά αναπτύχθηκε και παρουσιάστηκε για ιατρική χρήση στις αρχές της δεκαετίας του 1960 με περισσότερα αναβολικά αποτελέσματα σε σύγκριση με τα ανδρογόνα αποτελέσματα.

Ο κύριος σκοπός που υποστηρίχθηκε για την ανάπτυξη αυτού του φαρμάκου ήταν να βοηθήσει στην ανάκτηση των χαμένων μυών. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μη φυσιολογική απώλεια βάρους και να επιβραδύνει τη διαδικασία θεραπείας.

Η Οξανδρολόνη έγινε δημοφιλής μεταξύ των bodybuilders επειδή, σύμφωνα με αυτούς, τους βοήθησε στην καύση λίπους, στην οικοδόμηση μυών και τους έκανε να φαίνονται μεγαλύτεροι.

Αυτό το προϊόν θα μπορούσε να καταναλωθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, καθώς θα μπορούσε να δείξει αποτελέσματα και μπορεί επίσης να τους βοηθήσει με τη μείωση του βάρους στην αρχική φάση.

Από την άλλη πλευρά, αν κάποιος με ρωτήσει για το Anavar, θα του συνιστούσα σίγουρα να μείνει μακριά από αυτό το αναβολικό στεροειδές.

Σε πολύ σπάνια περίπτωση μπορεί να αναφερθεί χρήση κρέμας για στυτική δυσλειτουργία που προκάλεσε πριαπισμό. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στις αντίστοιχες ενδείξεις.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν υψηλές πιθανότητες μακροπρόθεσμων παρενεργειών και δεν έχει εγκριθεί από το FDA για γενική κατανάλωση επίσης.

Σύμφωνα με έγγραφο του FDA, με τη θεραπεία με ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή, μπορεί να αντιμετωπίσετε θέματα κύστεων που θα μπορούσαν τελικά να οδηγήσουν σε ηπατική ανεπάρκεια.

Γιατί Επέλεξα Το Anavar;

Από την εφηβεία μου, ήθελα να συμμετάσχω και να διαγωνιστώ σε έναν διαγωνισμό body-building. Τώρα, στις αρχές των τριάντα μου ετών, είμαι καθηγητής σε ένα κολέγιο της πόλης.

Από το πολυάσχολο πρόγραμμά μου, παίρνω μερικές ώρες το βράδυ για να πάω στο γυμναστήριο. Αυτό με βοηθά να διατηρήσω τη σωματική μου διάπλαση και να διατηρήσω τη συνολική μου υγεία στο ύψος των περιστάσεων.

Το κολλέγιο μου στην Αμερική, οργάνωσε ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο τέλος του έτους. Κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών, δεν μπορούσα να βρω χρόνο να επισκεφτώ το γυμναστήριο για τρεις μήνες.

Κατανάλωνα ό,τι έβρισκα στο άγχος της τέλειας εκτέλεσης του προγράμματος δραστηριοτήτων που είχε προγραμματιστεί αργότερα μέσα στο έτος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσω τη διατηρημένη σωματική μου διάπλαση και ένιωθα ότι το βάρος μου αυξανόταν με το άφθονο ανεπιθύμητο λίπος.

Αυτό με έκανε πιο αγχωμένη και ως αντίδραση, ήμουν πρόθυμη να χάσω την ψυχραιμία μου αν κάτι πήγαινε στραβά.

Σύντομα έφτασε η ώρα για το τέλος του έτους, με αυτό οι προετοιμασίες για το πρόγραμμα είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί. Βλέποντας αυτό, πήρα έναν αναστεναγμό ανακούφισης και σκέφτηκα ότι τώρα θα μπορέσω να επικεντρωθώ στο σώμα μου και να χτυπήσω τακτικά το γυμναστήριο.

Υπήρχε ένας χορηγός στο ετήσιο πρόγραμμα που μοίραζε το εγχειρίδιο κάποιων διαγωνισμών body-building που θα γίνονταν στη γειτονική πόλη.

Αργότερα ανακάλυψα ότι το εγχειρίδιο διανεμόταν από την Εθνική Επιτροπή Φυσικής Αθλητισμού. Μετά από αυτό, ήμουν πραγματικά χαρούμενος και ήθελα απλώς να εγγραφώ στον διαγωνισμό.

Οι μεγάλες διακοπές από το πρόγραμμα του κολεγίου μετά το πρόγραμμα, ήταν σαν κερασάκι στην τούρτα για μένα. Την επόμενη μέρα, άρχισα να ψάχνω για τον διαγωνισμό bodybuilding που αναφερόταν στο εγχειρίδιο.

Τελικά, βρήκα όλες τις λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον ίδιο. Είδα ότι ο επερχόμενος διαγωνισμός bodybuilding επρόκειτο να διεξαχθεί τον Δεκέμβριο του επόμενου έτους.

Σκέφτηκα, ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να διατηρήσω τη σωματική μου διάπλαση όπως είχα κάνει νωρίτερα. Αυτό θα με βοηθούσε τελικά στον διαγωνισμό. Τώρα ήμουν πραγματικά αποφασισμένη να συμμετάσχω στον διαγωνισμό.

Νωρίς το πρωί, έσπευσα στο γυμναστήριο. Ο προπονητής μου εξεπλάγη από τον ενθουσιασμό που μπήκα στο γυμναστήριο. Μετά από αυτό, τον ενημέρωσα για τη συμμετοχή μου στον επερχόμενο διαγωνισμό bodybuilding.

Μετά από αυτό, ήταν επίσης έτοιμος να δουλέψει στο σώμα μου. Καθώς ήταν εξοικειωμένος με τη ρουτίνα προπόνησής μου. Μετά από δύο ημέρες κανονικής προπόνησης.

Μου πρότεινε να εξετάσω την Anavar ως υποστήριξη υγείας που θα με βοηθούσε να ενισχύσω τη συνολική διαδικασία για τη διατήρηση της επιθυμητής σωματικής διάπλασης. Για να ξεκινήσω με αυτό, με συνέδεσε με έναν διατροφολόγο.

Την επόμενη μέρα, συνάντησα αυτόν τον διατροφολόγο. Σχεδίασε τη διατροφή μου και με καθοδήγησε μέσω της σωστής πρόσληψης πρωτεϊνών. Οι πρωτεΐνες περιέχουν αμινοξέα που μπορούν να με βοηθήσουν στη διατήρηση των μυϊκών ιστών και να ενισχύσουν τα δομικά στοιχεία για τη συνολική ανάπτυξη των μυών.

Ο γυμναστής μου με συνόδευσε στο κατάστημα υγειονομικών ουσιών αργότερα το βράδυ για να αγοράσω μπουκάλια Anavar.

Η Εμπειρία Μου Με Την Κατανάλωση Anavar

Από την επόμενη ημέρα της αγοράς Anavar. Άρχισα να πηγαίνω τακτικά στο γυμναστήριο υπό την καθοδήγηση του γυμναστή μου. Στη διατροφή μου, αυξήθηκε η κατανάλωση αυγών, ψαριών και κρέατος.

Μέγιστη πρόσληψη πρωτεϊνών και στη συνέχεια αυστηρή προπόνηση στο γυμναστήριο. Αυτό συνεχίστηκε για άλλες τρεις εβδομάδες και όλα ήταν φυσιολογικά. Είχα κίνητρο και με ενθουσίαζε η συνολική διαδικασία της προπόνησης.

Μετά από ένα μήνα κατανάλωσης, αισθανόμουν ναυτία και είχα συνεχή πονοκέφαλο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Έχασα συνεχώς τη συγκέντρωσή μου και σταμάτησα να χρησιμοποιώ παράλληλα το Matcha Slim ως επιπλέον βοήθεια.

Τότε ήταν που άρχισε να επιδεινώνεται η συνολική μου υγεία. Αργότερα μέσα στο μήνα, όταν η κάτω κοιλιακή χώρα μου πονούσε πολύ άσχημα. Αποφάσισα να επισκεφθώ τον γιατρό μου.

Του μετέφερα όλες τις δοκιμασίες μου. Μου είπε αμέσως να υποβληθώ σε υπερηχογράφημα. Αυτό θα έδινε μια σαφή εικόνα για την υγεία του ήπατός μου.

Πήγα στο κοντινό παθολογικό τμήμα για τις εξετάσεις. Αφού εξέτασε τις αναφορές μου, ο γιατρός επεσήμανε ότι μπορεί να πάσχω από ηπατική τοξικότητα.

Και αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος που αισθανόμουν τόσο αδύναμη τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, είχε μειωθεί δραστικά η αντοχή μου.

Πρόσθεσε ότι ασκείται υπερβολική πίεση στο συκώτι μου για τη διάσπαση των στοιχείων που υπάρχουν στα στεροειδή. Αυτό μπορεί να βλάψει περαιτέρω τη ζωή μου και να οδηγήσει σε άλλες αφόρητες καταστάσεις.

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε Το Anavar

Για την πρώτη εβδομάδα, κατανάλωσα μια κάψουλα ημερησίως σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μου. Τη δεύτερη εβδομάδα, είπε να αυξήσω τη δοσολογία σε δύο, γεγονός που θα ενίσχυε την ταχύτητα της συνολικής προπονητικής μου διαδικασίας.

Αργότερα μέσα στο μήνα, άρχισα να αισθάνομαι άβολα, οπότε επέστρεψα πίσω σε μία κάψουλα κάθε μέρα. Στη συνέχεια, αργότερα ο γιατρός μου μου είπε να σταματήσω την κατανάλωση, καθώς επηρέαζε το συκώτι μου.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με έναν αριθμό έμπειρων bodybuilders, η Anavar θα μπορούσε να καταναλώνεται από 5 mg έως 20 mg ημερησίως.

Οφέλη Του Anavar

Η τακτική κατανάλωση του προϊόντος Anavar μπορεί να σας δώσει μια μυώδη σωματική διάπλαση και να βελτιώσει το επίπεδο συγκέντρωσής σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Λόγω του γεγονότος ότι είναι πιο αναβολικό στη φύση από ό, τι ανδρογόνο, οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν επίσης με στεροειδή που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το επίπεδο τεστοστερόνης στο σώμα για να επιτύχουν τα μέγιστα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που πιστεύουν στο Anavar, τα ακόλουθα είναι τα οφέλη:

 • Μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση πρωτεϊνικών μονάδων που μπορούν να βελτιώσουν την αποκατάσταση των μυών και να καθοδηγήσουν στην ενίσχυση της διατήρησης των μυών.
 • Το Anavar μπορεί επίσης να βελτιώσει τη συγκράτηση του αζώτου στο σώμα μας που θα μπορούσε να διεγείρει το επίπεδο της πρωτεϊνοσύνθεσης και επίσης να βελτιώσει τη φυσική απόδοση των bodybuilders και των αθλητών.
 • Μπορεί να σας βοηθήσει με την ενεργοποίηση του σώματος για να εκτελέσετε σκληρές προπονήσεις με περισσότερη δύναμη και αντοχή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό με τη σειρά του αυξάνει το ρυθμό καύσης λίπους στο σώμα, γεγονός που βοηθά στη μείωση του βάρους.
 • Βοηθά στη γρήγορη αποκατάσταση μετά από μια προπόνηση. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να μην χρειάζεται να ξεκουραστείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά από δύσκολες ασκήσεις.
 • Η Οξανδρολόνη μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μυϊκή επέκταση και τη μυϊκή δύναμη μέσα σε πολύ λίγες ημέρες.
 • Θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει με την αύξηση της μυϊκής δύναμης, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να σηκώσει περισσότερα βάρη από το κανονικό και θα ενισχύσει επίσης την ταχύτητα στην εκτέλεση των προπονήσεων.
 • Βελτίωση του ρυθμού του μεταβολισμού που σημαίνει ότι τα τρόφιμα που καταναλώνετε μετατρέπονται σε ενέργεια που απαιτείται για την εκτέλεση όλων των σωματικών λειτουργιών.
 • Θα μπορούσε να κάνει το σώμα πιο λιτό και είναι πολύ αποτελεσματικό για την κοπή.
 • Μπορεί επίσης να επιτρέψει στο σώμα σας να μην κατακρατά νερό, ώστε να μην προκαλεί προβλήματα όπως φούσκωμα και πρήξιμο.
 • Το Anavar μπορεί επίσης να ενισχύσει την αποθήκευση οξυγόνου στο σώμα, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε ενεργός και χαλαρός όλη την ημέρα.

Το Anavar είναι ένα δημοφιλές στεροειδές μεταξύ αθλητών και bodybuilders. Χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία του πόνου στις αρθρώσεις, ο οποίος μπορεί να προκληθεί από αρθρίτιδα ή άλλες καταστάσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Το φάρμακο λειτουργεί μειώνοντας τη φλεγμονή στις αρθρώσεις, γεγονός που μειώνει τον πόνο που σχετίζεται με τα συμπτώματα της αρθρίτιδας.

Συμπέρασμα

Σήμερα, έχει περάσει περίπου 1 ή ίσως 1,5 μήνας από την κατανάλωση Anavarol. Ειλικρινά μιλώντας, συγκινούμαι όταν κοιτάζω πίσω και προσπαθώ να θυμηθώ τι έχω περάσει.

Ήμουν σε αξιοπρεπή κατάσταση, αλλά στη συνέχεια άρχισα να καταναλώνω Anavar και αντιμετώπισα σοβαρές παρενέργειες. Αφού πέρασα όλα αυτά τα σκοτεινά πράγματα, τελικά, μπορώ να πω ότι έμαθα το μάθημά μου με τον δύσκολο τρόπο.

Τώρα πιστεύω απόλυτα στον φυσικό τρόπο bodybuilding και στη χρήση φυσικών ουσιών για εξωτερική υποστήριξη.

Anavar εναλλακτικές

Έχοντας πει όλα αυτά, καταναλώνω το σωστά συμπληρώματα με τον ίδιο τρόπο. Συνοδεύεται με τη σωστή διατροφή και το πρόγραμμα τακτικής άσκησης.

Καθώς οι μέρες πλησιάζουν, είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο και ότι είμαι σε θέση να κερδίσω τον διαγωνισμό.